Heb jij een WordPress website die hoognodig een update nodig heeft?
Heb je geen tijd om daar zelf in te duiken?

Laat mij dat voor je doen!

website anitaterveld.nl
website liekcommuniceert.nl

Het maken van websites zit niet in het menu. Niet dat ik dat niet zou kunnen, maar er zijn ondernemers die daar hun beroep van gemaakt hebben en die dat héél goed doen. Mijn eigen website is wel door mijzelf gemaakt, maar daar stond totaal geen tijdsdruk achter. Ik heb mijn tijd daarvoor genomen! Lekker onderzoeken welke stijl het beste bij mijn bedrijf past, testen met plugins en weer helemaal opnieuw beginnen.

Wat wél in het menu zit, is het aanpassen van jouw WordPress website. Ik weet mijn weg te vinden in WordPress en kan jou helpen om wijzigingen aan te brengen in je huidige website. Een ander kleurtje? Andere afbeeldingen? Een plugin toevoegen? Een landingspagina aanmaken? Jij mag het zeggen! Net zoals bij Anita; haar website straalde niet de stijl uit die bij haar past. Ik heb wat wijzigingen doorgevoerd zodat zij weer zelfverzekerd was over haar website www.anitaterveld.nl. Bij deze dienst is mijn uurtarief van toepassing, je krijgt vooraf keurig een prijsvoorstel. Naast WordPress heb ik ook ervaring in het werken met Weebly en Jimdo.

logo weebly
logo jimdo
Verzenden via WhatsApp