?> ?>

Heb jij een WordPress website die hoognodig een update nodig heeft?
Heb je geen tijd om daar zelf in te duiken?

Laat mij dat voor je doen!

website anitaterveld.nl
website liekcommuniceert.nl

Hey, kan jij even een website voor mij maken? Het is zo makkelijk gezegd, maar vraag maar eens aan een professionele (WordPress) websitebouwer hoeveel kennis en werk daarin zit! Het opzetten van een website zit daarom ook niet in het menu. Ik ken wel een aantal collega-ondernemers waarmee ik je in contact kan brengen voor een goede WordPress website. Mijn kracht zit meer in het creëren van content en vaak worden aanpassingen in de (WordPress)website daarin meegenomen. Wil je zelf makkelijk een website kunnen aanpassen, kies dan voor een website van Jimdo of Weebly. Wijzigen kan je heel eenvoudig zelf doen. Je hebt wel minder mogelijkheden ten opzichte van een goed ingerichte WordPress website, maar verschil moet er zijn!

Wat wél in het menu zit, is het aanpassen van jouw WordPress website. Ik weet mijn weg te vinden in WordPress en kan jou helpen om wijzigingen aan te brengen in je huidige website. Een ander kleurtje? Andere afbeeldingen? Een plugin toevoegen? Een landingspagina aanmaken? Jij mag het zeggen! Net zoals bij Anita; haar website straalde niet de stijl uit die bij haar paste. Ik heb wat wijzigingen doorgevoerd zodat de website weer aansloot bij haar stijl.

 Bij deze dienst is mijn uurtarief van toepassing, je krijgt vooraf keurig een prijsvoorstel. 

logo wordpress
logo jimdo
logo weebly
Anita ter Veld
Anita ter Veld
Project & Event Management
Lees verder
Angelique heeft mij onder andere geholpen mijn website te upgraden en mijn zakelijke facebook op te zetten. Haar kracht zit mede in haar toegankelijkheid. Snel en professioneel. Angelique ziet heel snel welke "look en feel' bij jou past. En het is ook nog eens een leuk mens :-).
Heb je een vraag die ik snel voor je kan beantwoorden?
WhatsApp Chat
Stel jouw vraag hier, ik reageer supersnel! Groetjes, Angelique