Heb jij een WordPress website die hoognodig een update nodig heeft?
Heb je geen tijd om daar zelf in te duiken?

Laat mij dat voor je doen!

Het maken van websites zit niet in het menu. Niet dat ik dat niet zou kunnen, maar er zijn ondernemers die daar hun beroep van gemaakt hebben en die dat héél goed doen. Mijn eigen website is wel door mijzelf gemaakt, maar daar stond totaal geen tijdsdruk achter. Ik heb mijn tijd daarvoor genomen! Lekker onderzoeken welke stijl het beste bij mijn bedrijf past, testen met plugins en weer helemaal opnieuw beginnen.

Wat wél in het menu zit, is het aanpassen van jouw WordPress website. Ik weet mijn weg te vinden in WordPress en kan jou helpen om wijzigingen aan te brengen in je huidige website. Een ander kleurtje? Andere afbeeldingen? Een plugin toevoegen? Een landingspagina aanmaken? Jij mag het zeggen!
Bij deze dienst is mijn uurtarief van toepassiing, je krijgt vooraf keurig een prijsvoorstel.

website anitaterveld.nl
website liekcommuniceert.nl
Verzenden via WhatsApp