?> ?>

social media beheer

Hoe werkt dat?

content

Welke social media kanalen passen bij jouw bedrijf? Als dat helder is, spreken we af hoeveel x per week er iets geplaatst wordt. In het basispakket zitten ± 16 posts per maand (totaal van gekozen kanalen).

PIMPEN

Ik start met het updaten van je zakelijk profiel, alle onderdelen worden onder handen genomen. Een goede profielafbeelding en omslag is van groot belang. Bij een representatieve Facebook-pagina blijven je bezoekers langer aanwezig.

HEADER

Per kwartaal komt er een nieuwe, frisse omslagfoto op de kanalen waar dat van toepassing is.

samenwerken

Content creatie is altijd in overleg! Aan de hand van bijzondere akties, jouw input en artikelen op je website creëer ik content. Na controle worden deze geplaatst op de afgesproken social media kanalen. 

whatsapp

Om snel met elkaar te kunnen afstemmen, maak ik gebruik van WhatsApp. Ik stuur een concept van de te plaatsen content en wacht op jouw goedkeuring.

face to face

Natuurlijk heeft het mijn voorkeur om eerst met elkaar kennis te maken voor we gaan samenwerken. Het liefst IRL (In Real Life), maar als dit niet mogelijk is, door afstand of corona, kan dat ook via videobellen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lobortis velit erat, sed dictum orci bibendum ut. 

Klaas Jan Dijkman
Klaas Jan Dijkman
Geef Stilte Stem
Lees verder
Angelique ondersteunt mij met haar enthousiasme en positieve energie in het naar buiten treden als ondernemer. Zij denkt mee, creëert, komt met voorstellen, enz. Ik ben heel blij met haar hulp in het land wat sociale media heet, want ik verzuip erin.
Joop Stroes
Joop Stroes
Empathie Plus
Lees verder
Angelique is een absolute vakvrouw op het gebied van Social Media. Ze is volledig op de hoogte van alle ins en outs op dit gebied. Of het nu om Facebook, Instagram, Pinterest of welke vorm van Social Media het ook gaat, ze weet je altijd van het juiste advies te voorzien. Daarnaast is ze door haar creativiteit uitstekend in staat om je te adviseren bij het ontwikkelen van een huisstijl die écht past bij jouw bedrijf. Kortom, ben je bezig om een bedrijf op te starten of ben je al gevestigd en heb je advies nodig voor content voor je (verschillende) Social Media kanalen dan ben je bij Angelique aan het goede adres.
Heb je een vraag die ik snel voor je kan beantwoorden?
WhatsApp Chat
Stel jouw vraag hier, ik reageer supersnel! Groetjes, Angelique