Social Media Huisstijl

Heb je nét je KvK-inschrijving op zak en heb je je logo en huisstijl al voor elkaar? Goed geregeld! Misschien kan ik je dan helpen met Social Media beheer!

Heb je nog niet gedacht aan je offline en online uitingen van je nieuwe onderneming? Dan help ik je daar graag bij. Ook als je al een tijdje ondernemer bent en je huisstijl aan een opknapbeurt toe is. We kunnen samen brainstormen over een logo en huisstijl. Daarbij is het fijn als je mij zoveel mogelijk vertelt over jouw onderneming en wat jij wil uitstralen. Met deze informatie kan ik, samen met een goed ontwikkelde intuïtie en gevoel, aan de slag om de perfecte huisstijl voor je te creëren!

Ik maak een logo en/of huisstijl voor je en lever deze in de juiste formaten bij je aan. Ook krijg je een volledig pakket aan sjablonen voor je social media uitingen. Deze zijn gemaakt in Canva en zijn makkelijk aan te passen. Natuurlijk krijg je van mij ook een handleiding van het programma Canva erbij.

Je krijgt, voor dat ik aan de slag ga, een prijsopgave. Je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Op deze pagina vindt je een selectie van de online en offline uitingen die ik gemaakt heb voor mijn klanten.

Verzenden via WhatsApp