?> ?>

Social Media Huisstijl

Heb je al nagedacht over de offline en online uitingen van je onderneming? Ik help je daar graag bij. Ook als je al een tijdje ondernemer bent en je huisstijl aan een opknapbeurt toe is.

Wil je een opvallende uitstraling? Of juist bescheiden?

Uitstraling

Jij bent uniek, dus ook jouw stijl!

Uniek

Heb je nét je KvK-inschrijving op zak en heb je nog niet aan je huisstijl gedacht? Daar kan ik je bij helpen. Heb je je huisstijl al geregeld? Dan kan ik je misschien helpen met social media. Je kan dat ook uitbesteden, wist je dat?

Samen kunnen we brainstormen over een logo en huisstijl. Daarbij is het fijn als je mij zoveel mogelijk vertelt over jouw onderneming en wat jij wil uitstralen. Met deze informatie kan ik, samen met een goed ontwikkelde intuïtie en gevoel, aan de slag om de perfecte huisstijl voor jou te creëren!

Ik maak een logo en/of huisstijl voor je en lever deze in de juiste formaten bij je aan. Ook krijg je een volledig pakket aan sjablonen voor je social media uitingen. Deze zijn gemaakt in Canva en zijn makkelijk aan te passen. Natuurlijk krijg je van mij ook een handleiding van het programma Canva erbij.

Je krijgt, voor dat ik aan de slag ga, een prijsopgave. Je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Brainstormen Creëren Uitstraling Perfect Match!

Door samen te brainstormen, kom ik te weten welk gevoel jouw huisstijl moet uitstralen. We gaan voor een ‘perfect match’!

Impressie

banner ehp consultants
banner k-onsult
banner de gunfactorverhoger
banner computerservice assen
banner challenge de gunfactorverhoger
banner steyn en allberg

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je alvast in, dan ga ik een leuke nieuwsbrief samenstellen!

geen spam | uitschrijven kan altijd

Heb je een vraag die ik snel voor je kan beantwoorden?
WhatsApp Chat
Stel jouw vraag hier, ik reageer supersnel! Groetjes, Angelique