Presenteer je als ondernemer!

Als ondernemer moet je je laten zien! Natuurlijk ben jij zelf het allerbelangrijkst, maar ook waar jouw bedrijf voor staat. Dat kan op allerlei manieren. Een ondernemer begint vaak bij het visitekaartje, maar wist je dat je offline nog veel meer kan laten zien? Ik kan jou daarbij een eind op weg helpen.

Je e-bookcover laten maken?

Mockups

smartphone

Een goede foto is het halve werk, maar wil je van elk product goede, professionele foto’s laten maken dan kan dat nogal prijzig zijn. Heb jij een webshop en beschik je over een klein budget? Dan kun je mockups gebruiken om je producten op een professionele manier te presenteren.

Wat zijn mockups?

Een mockup is een foto waar je digitaal je product in plaatst. Stel je even voor; je bent een coach en hebt een waardevolle gids of e-book samengesteld. Deze ga je natuurlijk niet uitprinten of laten drukken, maar je wil deze informatie wel ‘verkopen’ of als gratis download aanbieden. Dan moet het er natuurlijk wel een beetje smeuig uitzien! Naast dat je iemand nodig hebt om jouw e-book samen te stellen, wil je ook op social media laten zien wat jij wil aanbieden. Dan maak je het visueel aantrekkelijk door jouw gids of e-book te laten zien in een smartphone, of in boekvorm. Zodat jouw publiek direct ziet wat ze kunnen verwachten.

Voorbeelden van Mockups

magazine de gunfactorverhoger
mondkapje social
Heb je een vraag die ik snel voor je kan beantwoorden?
WhatsApp Chat
Stel jouw vraag hier, ik reageer supersnel! Groetjes, Angelique